Naslovnica
Izvještaj o Caritasovu djelovanju u 2012. godini

 

Caritas Zagrebačke nadbiskupije objavio je godišnji izvještaj o pruženim uslugama i aktivnostima u 2012. godini.

Više...
 
Dr. Judith Reisman u Hrvatskoj

U organizaciji građanske udruge Vigilare i Centra za obnovu kulture u Hrvatskoj gostuje dr.  Judith Reisman, koja će u Zagrebu održati nekoliko  javnih nastupa i tribina o temama vezanima uz  zdravstveni odgoj u Hrvatskoj, te probleme vezane uz  seksualnu revoluciju u svijetu.

 

Više...
 
Održan susret župnih medijskih suradnika Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije

Osamdesetak župnih medijskih suradnika Tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije okupilo se u subotu, 26. siječnja u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu kako bi se dodatno informirali o svim relevantnim činjenicama vezanim za uvedeni zdravstveni odgoj.

 

Više...
 
Dramska grupa

Naša župa poziva djecu od 6 do 13 godina da se pridruže uhodanoj ekipi malih glumaca koji već sedam godina vesele svojim blagdanskim predstavama i izvedbama.

Mi predstavljamo na suvremeni način. Mi glumimo duhom i duhovito. Odlazimo na katehetska natjecanja, putujemo i slavimo Riječ Božju kroz interaktivne i zabavne predstave.

Voditeljica je gđa. Irena Kolar Vudrag, dramska pedagoginja ZKM-a.

PRIJAVE: kod voditeljice Irene na 091 1522 815 ili u župnom uredu kod župnika.

 
Molitva za jedinstvo kršćana 2013. godine

Molitvena osmina za jedinstvo kršćana u Zagrebu i Zagrebačkoj nadbiskupiji održat će se od 18. do 25. siječnja pod geslom S čime ću doći pred Gospodina (Mih 6, 6-8).

Župljane župe Svete Obitelji pozivamo na molitvu u kapelu školskih sestara franjevki (Držićeva 31/2) svaku večer u 18.00 sati.

Središnje ekumensko slavlje za grad Zagreb bit će u ponedjeljak 21. siječnja u 19 sati u sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg (Cvjetni trg) Srpske pravoslavne Crkve.

 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 81 od 96
Baner

Božja riječ

6. NEDJELJA KROZ GODINU

Lk 6,17.20-26

U ono vrijeme: Isus siđe s dvanaestoricom i zaustavi se na ravnu. Podigne oči prema učenicima i govoraše: »Blago vama, siromasi: vaše je kraljevstvo Božje! Blago vama koji sada gladujete: vi ćete se nasititi! Blago vama koji sada plačete: vi ćete se smijati! Blago vama kad vas zamrze ljudi i kad vas izopće i pogrde te izbace ime vaše kao zločinačko zbog Sina Čovječjega! Radujte se u dan onaj i poskakujte: evo, plaća vaša velika je na nebu. Ta jednako su činili prorocima oci njihovi!« »Ali jao vama, bogataši: imate svoju utjehu! Jao vama koji ste sada siti: gladovat ćete! Jao vama koji se sada smijete: jadikovat ćete i plakati! Jao vama kad vas svi budu hvalili! Ta tako su činili lažnim prorocima oci njihovi.«

Raspored misa

NEDJELJA

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNI DAN

7.00 sati

19.00 sati