Naslovnica

Anketa

Negativnosti i slabosti unutar Crkve...
 

Prijava korisnikaVjeronauk za odrasle

U našoj župi od 5.listopada pa svaki petak kroz godinu s početkom u 20 sati održavati će se vjeronauk za odrasle! Kako bi čovjek u svom zanimanju bio u toku, potrebno mu je permanentno, tj. životno usavršavanje. Jednako tako je i s pitanjem vjere. Kako čovjek ne bi zatupio u razmišljanju o svojoj vjeri, potrebno je životno učenje, ponavljanje i posvješćivanje. Upravo iz tog razloga pružena je mogućnost u našoj župi svim odraslim (od 30 pa do 100 godina) vjernicima da nešto novo nauče, prodube ili osvježe svoju vjeru petkom navečer s početkom u 20 sati. Prvi susret biti će 5.listopada 2012 u 20 sati! Na taj način osim ponovne poduke, postoji prilika i za postavljanje raznih pitanja, svjedočenja svoje vjere, kao i za druženje s ljudima koji imaju isto razmišljanje, te mogućnost zajedničke molitve! Produbljeni tako u svojoj vjeri poslani smo svjedočiti je na razne načine u današnjem svijetu i učiniti sve što je u našoj moći da ovaj svijet bude bolji, naviještajući mu Radosnu vijest.

Više...
 
Jubilarni 50. PKP

Mladi se pozivaju na jubilarni 50. planinarski križni put koji će se održati 13. i 14.10. u Samoborskom gorju u organizaciji udruge Ekosspiritus. Hodat će se na ruti Smerovišće - Rude - Samobor. Prijaviti se možete do 8.10., a cijena je 90kn.

Kontakt: Miron Perić, mob. 099/6787-895

Ostale informacije mogu se naći na stranicama udruge Ekosspiritus te u službenom letku.

 
Homilija prigodom 281. zavjetnog hodočašća vjernikā grada Zagreba

U svojoj homiliji tumačeći otajstvo Marijine vjere Kardinal je upozorio na društvene promjene koje u bitnome stavljaju vjeru vjernika u kušnju i potiču na zauzetost u vjernosti Bogu.

Više...
 
Duhovna obnova za mlade
Naša župa organizira duhovnu obnovu za mlade 29. i 30.9. u planinarskom domu bratovštine sv. Bernarda u Samoborskom gorju. Polazak je 29.9. u 9h iz naše župe, a povratak u nedjelju u popodnevnim satima. Smještaj, prijevoz i hrana su osigurani i plaćeni, dakle ide se besplatno. Duhovnu obnovu vodi Jozo Kožulović.
Kontakt:
Lucijan Stamać 095/1980-225

 

 
281. zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba u Mariju Bistricu
281. zavjetno hodočašće vjernika grada Zagreba u Mariju Bistricu održat će se od 08. do 10. rujna, u duhu proglašenja Godine vjere  i pripreme za Hrvatsko nacionalno zahvalno hodočašće u Rim, a pod geslom ''Blažena ti što povjerova''. Naša župa organizira autobus za nedjelju 09. rujna. Polazak ispred crkve u 7.00 sati. Cijena po osobi je 50,00 kuna. Možete se prijavljivati iza svetih misa u sakristiji ili u uredovno vrijeme u župnom uredu s time da molimo uplatu odmah prilikom prijave.
Više...
 
<< Početak < « 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 » > Kraj >>

Stranica 83 od 93
Baner

Božja riječ

7. VAZMENA NEDJELJA

Iv 17, 11b-19

U ono vrijeme: Isus podiže oči k nebu i pomoli se: »Oče sveti, sačuvaj ih u svom imenu koje si mi dao: da budu jedno kao i mi. Dok sam ja bio s njima, ja sam ih čuvao u tvom imenu, njih koje si mi dao; i štitio ih, te nijedan od njih ne propade osim sina propasti, da se Pismo ispuni. A sada k tebi idem i ovo govorim u svijetu da imaju puninu moje radosti u sebi. Ja sam im predao tvoju riječ, a svijet ih zamrzi jer nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta. Ne molim te da ih uzmeš sa svijeta, nego da ih očuvaš od Zloga. Oni nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta. Posveti ih u istini: tvoja je riječ istina. Kao što ti mene posla u svijet, tako i ja poslah njih u svijet. I za njih posvećujem samog sebe da i oni budu posvećeni u istini.«

Raspored misa

NEDJELJA

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNI DAN

7.00 sati

19.00 sati