Naslovnica

Anketa

Negativnosti i slabosti unutar Crkve...
 

Prijava korisnikaČetvrti korizmeni petak

Ovoga korizmenog petka imali smo prigodu opet čuti fra Filipa Đurđevića. Nakon čitanja iz Knjige proroka Hošee (Hoš 14, 2-10) i otpjevnog psalma (Ps 81, 7-11.14.17), fra  Filip je čitao iz sv. Evanđelja po Marku (Mk 12, 28b-3.). Potom je uslijedila propovijed.

Više...
 
Članovi UDRUGE ZDENAC gostovali u našoj Župi

Na četvrtu korizmenu nedjelju, 26. ožujka, na poziv župnika Ivice Zlodija osnivačica udruge Zdenac, misionarka milosrđa s. Ljilja Lončar i volonteri udruge gostovali su u našoj Župi. Svjedočili su o misijama i prikupljali priloge od prodaje svojih suvenira. Dio prikupljenih sredstava darovan je našim siromašnim župljanima, a dio za majice djece u Venezueli.

Više...
 
Prihvaćajući život s postojanom vjerom

Obiteljska zajednica naše Župe održala je u subotu, 18. ožujka 2017. pobožnost križnog puta u Gornjem Vrapču. U popodnevnim satima okupili smo se ispred župne kuće te s našim župnikom Ivicom Zlodijem automobilima krenuli prema Gornjem Vrapču. Križni put se nalazi u blizini barokne crkve sv. Barbare, na obroncima Medvednice,. Molili smo križni put biskupa Ivana Šaška. Sadržaj četvrte postaje i sada odzvanja u meni:

Više...
 
Treći korizmeni petak 2017.

Na treći korizmeni petak, 17. ožujka 2017., u  našoj  župnoj crkvi, Župe Svete Obitelji, pobožnost križnog puta predmolio je gospodin Michel Ljubić. Potom je svetu misu predslavio i propovijedao fra Zdravko Lazić. Na početku nas je podsjetio propovjedi i meditacije prošloga petka, kako ćemo se potruditi bdjeti nad riječima koje govorimo, paziti kako govorimo, postiti rječju. Neka naše riječi uvijek donose mir i sigurnost, onima kojima ih upučujemo i onima s  kojima razgovaramo. Da izvanjski  govor bude praćen nutarnjim raspoloženjem.

Više...
 
Proglas Godine svetog Josipa u Zagrebačkoj nadbiskupiji

Na 330. obljetnicu otkako je Hrvatski sabor jednoglasno izabrao svetog Josipa za posebnoga zaštitnika Kraljevstva Hrvatske, zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić proglasio je u nedjelju, 19. ožujka 2017. Godinu svetog Josipa na području Zagrebačke nadbiskupije.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 90
Baner

Božja riječ

1. KORIZMENA NEDJELJA

Mk 1, 12-15

U ono vrijeme: Duh nagna Isusa u pustinju. I bijaše u pustinji četrdeset dana, gdje ga je iskušavao Sotona; bijaše sa zvijerima, a anđeli mu služahu. A pošto Ivan bijaše predan, otiđe Isus u Galileju. Propovijedao je evanđelje Božje: »Ispunilo se vrijeme, približilo se kraljevstvo Božje! Obratite se i vjerujte evanđelju!«

Raspored misa

NEDJELJA

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNI DAN

7.00 sati

19.00 sati

 

KRIŽNI PUT

ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18.30 sati