Naslovnica
Molitveni hod sa Stepincem

 

Molitvena inicijativa, zamišljena kao hod s moćnikom bl. Alojzija Stepinca, započet će u petak, 20. veljače u 17 sati kada će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, polazeći iz zagrebačke katedrale prenijeti moćnik blaženog Alojzija do crkve Svete Marije na Dolcu – prve župe „Molitvenog hoda sa Stepincem“.

„Dragi vjernici, danas je 55. obljetnica smrti blaženoga Alojzija. Kao nadbiskupijska obitelj odlučili smo u toj obljetnici na osobit način živjeti duhovnu povezanost s našim Blaženikom“, kazao je kardinal Bozanić u svojoj homiliji prigodom Stepinčeva, 10. veljače 2015. godine u zagrebačkoj katedrali, te tako najavio molitvenu inicijativu koja će obuhvatiti sve župe Zagrebačke nadbiskupije.

Blaženikove će moći u svakoj župi biti barem jedan dan, počevši od 20. veljače do slavlja Stepinčeva iduće, 2016. godine.

U  našoj crkvi  Svete  Obitelji moći bl. Alojzija Stepinca bit će izložene u petak, 13. ožujka 2015.

 

Božja riječ

1. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Mk 13, 33-37

U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima: »Pazite! Bdijte jer ne znate kada je čas. Kao kad ono čovjek neki polazeći na put ostavi svoju kuću, upravu povjeri slugama, svakomu svoj posao, a vrataru zapovjedi da bdije. Bdijte, dakle, jer ne znate kad će se domaćin vratiti – da li uvečer ili o ponoći, da li za prvih pijetlova ili ujutro – da vas ne bi našao pozaspale ako iznenada dođe. Što vama kažem, svima kažem: Bdijte!«

Raspored misa

NEDJELJOM

6.00 sati

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNIM DANOM

6.00 sati

19.00 sati