Naslovnica GALERIJA Druženje župnog mješovitog zbora "Marijan Mihelčić Druženje župnog mješovitog zbora "Marijan Mihelčić"
Druženje župnog mješovitog zbora "Marijan Mihelčić"

Svake godine župnik vlč. Ivica Zlodi okupi članove župnog mješovitog zbora"Marijan Mihelčić" na druženje u znak zahvalnosti  za pjevanje. Ove godine to je bilo 6. rujna. Zbor je svojim skladnim pjevanjem, pod ravnanjem dugogodišnje  voditeljice s. Lucijane Bobaš i uz pratnju orguljašice Jelice Bojić , obogatio liturgijsko slavlje župne mise. Misu je predvodio vlč. Dragan Majić, a govorio je o važnosti slušanja čovjeka i Gospodina. Poslije mise nastavilo se druženje u dvorani ispod župne kuće. Svi okupljeni okrijepili su se ukusnom i lijepo pripremljenom hranom koju se pripremili naš župnik Ivica, članovi zbora gospodin Lenko Majić i gospodin Nino Ilić. Članice zbora ispekle su raznovrsne kolače. Svima je godila ukusna hrana i druženje popraćeno pjesmom i veseljem.

Mirjana Porupski, prof.

 
Baner

Božja riječ

20. NEDJELJA KROZ GODINU

Lk 12, 49-53

U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima: »Oganj dođoh baciti na zemlju pa što hoću ako je već planuo! Ali krstom mi se krstiti i kakve li muke za me dok se to ne izvrši! Mislite li da sam došao mir dati na zemlji? Nipošto, kažem vam, nego razdjeljenje. Ta bit će odsada petorica u jednoj kući razdijeljena: razdijelit će se trojica protiv dvojice i dvojica protiv trojice – otac protiv sina i sin protiv oca, mati protiv kćeri i kći protiv matere, svekrva protiv snahe i snaha protiv svekrve.«

Raspored misa

NEDJELJA

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

19.00 sati

 

RADNI DAN

7.00 sati

19.00 sati