Naslovnica GALERIJA Druženje župnog mješovitog zbora "Marijan Mihelčić Druženje župnog mješovitog zbora "Marijan Mihelčić"
Druženje župnog mješovitog zbora "Marijan Mihelčić"

Svake godine župnik vlč. Ivica Zlodi okupi članove župnog mješovitog zbora"Marijan Mihelčić" na druženje u znak zahvalnosti  za pjevanje. Ove godine to je bilo 6. rujna. Zbor je svojim skladnim pjevanjem, pod ravnanjem dugogodišnje  voditeljice s. Lucijane Bobaš i uz pratnju orguljašice Jelice Bojić , obogatio liturgijsko slavlje župne mise. Misu je predvodio vlč. Dragan Majić, a govorio je o važnosti slušanja čovjeka i Gospodina. Poslije mise nastavilo se druženje u dvorani ispod župne kuće. Svi okupljeni okrijepili su se ukusnom i lijepo pripremljenom hranom koju se pripremili naš župnik Ivica, članovi zbora gospodin Lenko Majić i gospodin Nino Ilić. Članice zbora ispekle su raznovrsne kolače. Svima je godila ukusna hrana i druženje popraćeno pjesmom i veseljem.

Mirjana Porupski, prof.

 
Baner

Božja riječ

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

Mt 3, 1-12

U one dane pojavi se Ivan Krstitelj propovijedajući u Judejskoj pustinji: »Obratite se jer približilo se kraljevstvo nebesko!« Ovo je uistinu onaj o kom proreče Izaija prorok: Glas viče u pustinji: Pripravite put Gospodinu, poravnite mu staze! Ivan je imao odjeću od devine dlake i kožnat pojas oko bokova; hranom mu bijahu skakavci i divlji med. Grnuo k njemu Jeruzalem, sva Judeja i sva okolica jordanska. Primali su od njega krštenje u rijeci Jordanu ispovijedajući svoje grijehe. Kad ugleda mnoge farizeje i saduceje gdje mu dolaze na krštenje, reče im: »Leglo gujinje! Tko li vas je samo upozorio da bježite od skore srdžbe? Donosite dakle plod dostojan obraćenja. I ne usudite se govoriti u sebi: 'Imamo oca Abrahama!' Jer, kažem vam, Bog iz ovoga kamenja može podići djecu Abrahamovu. Već je sjekira položena na korijen stablima. Svako dakle stablo koje ne donosi dobroga roda, siječe se i u oganj baca. Ja vas, istina, krstim vodom na obraćenje, ali onaj koji za mnom dolazi jači je od mene. Ja nisam dostojan obuće mu nositi. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem. U ruci mu vijača, pročistit će svoje gumno i skupiti žito u svoju žitnicu, a pljevu spaliti ognjem neugasivim.«

Raspored misa

NEDJELJA

6.00 sati - zornica

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNI DAN

6.00 sati - zornica

19.00 sati