Zlatna harfa 2017.

U subotu 03. lipnja održana je 33-ća smotra dječjih župnih zborova Zlatna harfa u župi bl. Augustina Kažotića Zagreb Pešćenica. Na toj prelijepoj smotri nastupilo je 15 dj. župnih zborova grada Zagreba. S ponosom možemo reći da dugi niz godina (preko 20) nastupa i naš dj. zbor naše Čarobne frulice.

S velikim oduševljenjem su se pripremale naše frulice da pokažu kako vole pjevati. Bilo je zaista lijepo slušati i gledati kako djeca znaju pripremiti veselje i kako se djeca znaju radovati i družiti. Lijepo je sve prošlo, svećenici dominikanci su pripremili za djecu zakusku i poslije zakuske druženje koje je trajalo dugo. Glazba je jedna divna umjetnost jedno bogatstvo koje ispunja dušu mirom, molitvom, a isto tako i radošću. U svim situacijama života ona je nešto što traje. A možemo reći ona je dar od Boga i zato mu pjevamo i zahvaljujemo.

 
Baner

Božja riječ

1. KORIZMENA NEDJELJA

Mk 1, 12-15

U ono vrijeme: Duh nagna Isusa u pustinju. I bijaše u pustinji četrdeset dana, gdje ga je iskušavao Sotona; bijaše sa zvijerima, a anđeli mu služahu. A pošto Ivan bijaše predan, otiđe Isus u Galileju. Propovijedao je evanđelje Božje: »Ispunilo se vrijeme, približilo se kraljevstvo Božje! Obratite se i vjerujte evanđelju!«

Raspored misa

NEDJELJA

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNI DAN

7.00 sati

19.00 sati

 

KRIŽNI PUT

ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18.30 sati