Zlatna harfa 2017.

U subotu 03. lipnja održana je 33-ća smotra dječjih župnih zborova Zlatna harfa u župi bl. Augustina Kažotića Zagreb Pešćenica. Na toj prelijepoj smotri nastupilo je 15 dj. župnih zborova grada Zagreba. S ponosom možemo reći da dugi niz godina (preko 20) nastupa i naš dj. zbor naše Čarobne frulice.

S velikim oduševljenjem su se pripremale naše frulice da pokažu kako vole pjevati. Bilo je zaista lijepo slušati i gledati kako djeca znaju pripremiti veselje i kako se djeca znaju radovati i družiti. Lijepo je sve prošlo, svećenici dominikanci su pripremili za djecu zakusku i poslije zakuske druženje koje je trajalo dugo. Glazba je jedna divna umjetnost jedno bogatstvo koje ispunja dušu mirom, molitvom, a isto tako i radošću. U svim situacijama života ona je nešto što traje. A možemo reći ona je dar od Boga i zato mu pjevamo i zahvaljujemo.

 
Baner

Božja riječ

15. NEDJELJA KROZ GODINU

Mk 6, 7-13

U ono vrijeme: Dozva Isus dvanaestoricu te ih poče slati dva po dva dajući im vlast nad nečistim dusima. I zapovjedi im da na put ne nose ništa osim štapa: ni kruha, ni torbe, ni novaca o pojasu, nego da nose samo sandale i da ne oblače dviju haljina. I govoraše im: »Kad uđete gdje u kuću, u njoj ostanite dok ne odete odande. Ako vas gdje ne prime te vas ne poslušaju, iziđite odande i otresite prah ispod svojih nogu njima za svjedočanstvo.« Otišavši, propovijedali su obraćenje, izgonili mnoge zloduhe i mnoge su nemoćnike mazali uljem i oni su ozdravljali.

Raspored misa

NEDJELJA

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati - župna

19.00 sati

 

RADNI DAN

7.00 sati

19.00 sati