Naslovnica Zbor ''Marijan Mihelčić''
Župne obavijesti

Dragi župljani, dragi vjernici, dragi prijatelji,

Držeći se odredaba Hrvatske biskupske konferencije (HBK)., odredba br. 9., koja se odnosi na rad nadbiskupijskih, župnih i drugih crkvenih ureda nalaže:

Nad/biskupijski, župni i drugi crkveni uredi te crkveni arhivi ostaju zatvoreni do daljnjega. Vjernici se mogu obratiti navedenim ustanovama isključivo telefonom ili elektroničkom poštom.

Molimo Vas da se u slučaju potrebe obratite na župni e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili na broj telefona: 01/6180 268.

 

ŽUPNI CARITAS

Caritas Župe Svete Obitelji vrlo je aktivan i trudimo se pomoći svima koji u ovoj situaciji ne mogu do hrane, a to su uglavnom stariji i slabo pokretni ljudi te osobe lošijeg imovinskog stanja.

Proteklih tjedana, pakete pomoći dostavili smo na više od 40 adresa, a naznake su da će potrebe biti sve veće. Nažalost, iscrpili smo skoro sve svoje resurse pa vas molimo da naše napore podržite novčanim donacijama na račun RKT Župa Sv. Obitelji, IBAN HR1223600001502674781.

Možete nas dobiti na: 098 9055 317 ili email:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Mi ćemo pomagati našim župljanima dok god nam to ova situacija bude dopuštala. HVALA vam od ♥️ i čuvajte se!

 

SAKRAMENT ISPOVIJEDI

Trenutno, osim u hitnim slučajevima, nije moguće pristupiti sakramentu ispovijedi.

 

SAKRAMENTI: KRŠTENJE, SVETA POTVRDA, PRVA PRIČEST, ŽENIDBA

Slavlja sakramenata krštenja, svete potvrde, prve sv. pričesti i ženidbe u našoj župi također se odgađaju do vremena kada će ova slavlja biti moguće organizirati. O tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti!

 

SPROVODI

Obrede sprovoda molimo u župni ured javite samo putem telefona i e-maila, a odvijat će se u skladu sa civilnim mjerama zaštite i uz prisustvo samo najuže rodbine.

 

ŽUPNE PASTORALNE AKTIVNOSTI

Do daljnjeg su obustavljene župne kateheze za prvopričesnikekrizmanikeprobe svih župnih zborovaministrantski i svi drugi susreti.

 

Neka nas ovo vrijeme kušnji i izazova potakne na zajedništvo i iskreni hod vjere, molitvu za prestanak širenja epidemije, za sve zdravstvene djelatnike, oboljele i umrle od koronavirusa te za sve koji su pogođeni potresom u našim krajevima.

Vaši svećenici:

vlč. Ivica Zlodi, župnik

vlč. Mirian Šuvak, župnik in solidum

 
Baner
Baner

Božja riječ

6. VAZMENA NEDJELJA

 

Iv 14, 15-21

U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima: »Ako me ljubite, zapovijedi ćete moje čuvati. I ja ću moliti Oca i on će vam dati drugoga Branitelja da bude s vama zauvijek: Duha Istine, kojega svijet ne može primiti jer ga ne vidi i ne poznaje. Vi ga poznajete jer kod vas ostaje i u vama je. Neću vas ostaviti kao siročad; doći ću k vama. Još malo i svijet me više neće vidjeti, no vi ćete me vidjeti jer ja živim i vi ćete živjeti. U onaj ćete dan spoznati da sam ja u Ocu svom i vi u meni i ja u vama. Tko ima moje zapovijedi i čuva ih, taj me ljubi; a tko mene ljubi, njega će ljubiti Otac moj, i ja ću ljubiti njega i njemu se očitovati.«

 

Raspored misa

NEDJELJOM

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati

12.00 sati

19.00 sati

- crkva se otvara 15 min. prije mise

RADNIM DANOM

7.00 sati

19.00 sati

- crkva se otvara 15 min. prije mise