Naslovnica ŠKOLSKE SESTRE FRANJEVKE
Blagoslov obitelji 2020./2021.

Poštovani župljani,

blagoslov obitelji ove godine prilagodit ćemo novonastalim prilikama. Obzirom na epidemiološku situaciju svi koji žele blagoslov obitelji trebaju se prijaviti. Ove godine ići ćemo samo onima koji nam se prijave.

Prijaviti se možete:

Podaci za prijavu za blagoslov obitelji: prezime obitelji, ulica i kućni broj, kat na kojem živite te broj telefona ili mobitela.

Rok za prijavu je 20. prosinca 2020. godine.

Trenutačnu situaciju s COVID-19 ne želimo dramatizirati niti relativizirati nego se prema njoj adekvatno odnositi i ponašati. Ona je svakako izazov za život naše župne zajednice. I u ovim neobičnim okolnostima pastoralno ćemo djelovati, prilagođavajući se okolnostima i biti vam raspoloživi u duhu međusobne solidarnosti i odgovornosti. Ne smijemo zanemariti odgovornost i brigu za zdravlje i dobro tijela ni duše.

Imajući u vidu odgovornost za zdravlje svakog od nas poštujmo preporuke HZJZ-a u crkvenim prostorima!

OKVIRNI RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI

 

Božja riječ

SVETA MARIJA BOGORODICA

Lk 2, 16­21

U ono vrijeme: Pastiri pohite u Betlehem i pronađu Mariju, Josipa i novorođenče gdje leži u jaslama. Pošto sve pogledaše, ispripovjediše što im bijaše rečeno o tom djetetu. A svi koji su to čuli divili se tome što su im pripovijedali pastiri. Marija u sebi pohranjivaše sve te događaje i prebiraše ih u svome srcu. Pastiri se zatim vratiše slaveći i hvaleći Boga za sve što su čuli i vidjeli kako im je bilo rečeno. Kad se navršilo osam dana da bude obrezan, nadjenuše mu ime Isus, kako ga je bio prozvao anđeo prije njegova začeća.

Raspored misa

NEDJELJOM

7.30 sati

9.00 sati

10.30 sati

12.00 sati

19.00 sati

 

RADNIM DANOM

7.00 sati

19.00 sati